Alla inlägg den 27 februari 2013

Av Johanna - 27 februari 2013 22:55

Vilken dag!

Vilken helt fantastisk vacker dag det varit idag, dessutom ledig, inte helt fel. Igår var jag dock hemma från jobbet pga en väldigt dålig natt kvällen innan, jäkla skit illamående efter sprutan. Men det var igår, och idag har solen visat sig från sin bästa sida. Så nu börjas det, solskyddsfaktor, hatt och solglasögon om man vill sitta lite i vårsolen, ta en kopp kaffe, och bara njuta. Hur gick det med det då? Ja nu är klockan snart elva på kvällen och det sticker och kliar i ansiktet trots alla försök att skydda sig. Satan i den lilla gatan så dumt.

Ja ja, lite får man väl tåla, men läkaren som ringde mej idag avslutade samtalet med att säga, "och så går du in från balkongen nu, solen är farlig för dej". Ord och inga visor!

Hade han något annat vettigt att säga tro? Ja att mitt hemsjukhus hade missat att skicka svaret till honom ang ultraljudet jag gjorde på lever, galla och bukspottkörtel, ändå lovade dom mej att "så klart får han svaret innan du har telefontid med din behandlande läkare". Fy vad dåligt. Där emot hade han fått senaste provsvaren, och nu var levervärdena bättre igen. Alltid något att glädjas över   Dom vita var som vanlig för låga, men det är det som färgar min sjukdom tror jag han uttryckte. Så heter det väl inte??? Nåväl, det blev även lite höjning av en del meduciner pga värken från helvetet som har satt sig i höfter och ben, ont när jag ligger, ont när jag går, sitter och står, återstår att försöka gå upp i rök!! Men jag knegar på och imorgon är det jobb igen om natten blir bra. Kvällen blev iallafall väldigt bra med en tur ut till Händelöp, (nya innestället, det är där det händer)!


Oops glömde en sak, Grattis till segern igår Halmstad IBK-dam, nu väntar vi på kvalspel till Div 1. Hurra Hurra!


 

Godnatt  





Presentation


En blogg om livet,tre fina tjejer,naturen, intresset för mat och om min trognaste ovän...

Frågor?

4 besvarade frågor
Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor som intresserar mej!!

Mat och recept


Ovido - Quiz & Flashcards