Direktlänk till inlägg 20 mars 2012

Plantering!

Av Johanna - 20 mars 2012 22:56

Nu är alla små fröer nere för idag! Det blev luktärtor som kommer lukta buljong, och krasse som kommer lukta inlagd gurka, men någon ska ju vara lite annorlunda så det blev jag .

Detta kommer följas med stor spänning, väntan på att dom små fröna ska våga sig nyfiket upp för att känna vårsolen varma strålar, och förhoppningsvis växa sig stora och starka. Dock vet jag med mej själv att jag är sååå ivrig till en början, o sen när allt är klar och fint på balkongen så glöms det lite bort. Men i år SKA det bli annorlunda tänkte jag. Eller iallafall ambitionen är att det ska bli annorlunda. Så heja mej nu kör vi!!

Idag kännde jag mej tvingad att ringa till Linköping och fråga om det är meningen att jag ska se ut så här som en pizza i ansiktet? Jag är inte så värst fåfäng men det gör ju för i satan ONT! Lite nya piller blev utskrivna och så fick jag skicka upp lite bilder som läkaren ska kolla på imorgon, så får jag se vad han tänker göra åt saken.

I morgon ska jag dessutom premiär bada på sjukgymnastiken, och det ser jag fram emot. Jag bad om en remiss ditt för ca en månad sen, så jag tycker faktiskt att det gick riktigt fort och smidigt, och så kan det ju faktiskt få vara någon gång. Ska bara hålla tummarna för att jag fixar det med min för tillfället dåliga hud. Men jag kanske inte beöver göra djupdykningar.

I morgon kommer det dessutom bli en alldeles toppenbra dag att gå till jobbet, min bästa vän och kollega kommer tillbaka från en månads lång semester. Me like, kram och pratakalas  . Bäst kanske därför att jag försöker anfalla kudden för att orka upp i morgon, får inte heller glömma att det är provtagningsdagen..... Alltid något att tänka på, men det är ju bra då håller man hjärnan i gång. Godnatt på mej.....  zzz  zzz  zzzz O dröm något sött zzzz zzzz.

 
 
Ingen bild

Jenny

21 mars 2012 17:14

Hej Johanna!

Jag har själv SLE och har haft problem med huden i omgångar. Det kan vara ett riktigt H-vete!!! Jag har provat MASSOR av krämer, oljor, foundations ALLT! Men det enda som verkligen har funkat är produkter utan mineraloljor och annat skräp. Foundations som funkar är Marja Entrich's o Zuii Organic's. Avokadooljan från Marja Entrich är kanon. Tar bort det värsta onda röda på mig. Rosenseriens Kurkräm är också jättebra. Marja Entrich's solskydd är bra, men spf 15 blir man väldigt vit av. Rosenserien har också solskydd, men dem har jag inte provat. Zuii Organic kan vara svår att få tag på, men Marja Entrich har flera säljare runt om i landet. Rosenserien går att köpa i hälsokosten. Jag hoppas att du hittar nåt som passar din hy. Lycka till i massor!

Johanna

21 mars 2012 23:22

Tack så mycket för förslagen. Ska se vad jag kan hitta, håller på att bli galen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 11 september 2017 10:13


Så där ja! Dax att skriva en rad eller två😀   Hur mår jag? Jo synd att klaga, men det gör jag ändå. Min SLE är förhållandevis lugn, jag knapprar mina meduciner och får kortisonsprutor med jämna mellanrum! Har oxå fått den stora äran att l...

Av Johanna - 2 februari 2016 21:55


Ja det var visst ett antal år sedan jag skrev. Då var syftet att ha lite koll på min trognaste, tråkigast följeslagare SLE /LUPUS? Jag behöver fortfarande koll för den slutar visst inte förfölja mig.Mycket har hänt sen sist! Jag har tagit jägarexamen...

Av Johanna - 10 november 2015 21:44

Mycket länge sedan jag skrev så det är väl på tiden? Återkommer med lite mer när energin kommer till mig   ...

Av Johanna - 27 februari 2013 22:55


Vilken dag! Vilken helt fantastisk vacker dag det varit idag, dessutom ledig, inte helt fel. Igår var jag dock hemma från jobbet pga en väldigt dålig natt kvällen innan, jäkla skit illamående efter sprutan. Men det var igår, och idag har solen visa...

Av Johanna - 24 februari 2013 22:12

Helgen är över och allt är som förut! Jättebra med andra ord     Eller? Nä faktiskt inte! Försöker samla ihop hjärnan och sluta fundera så mycket, det är väl bara att gilla läget och Go with the flow! Det är väl inget fel på mej? Jo liiiite kansk...

Presentation


En blogg om livet,tre fina tjejer,naturen, intresset för mat och om min trognaste ovän...

Frågor?

4 besvarade frågor
Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sidor som intresserar mej!!

Mat och recept


Ovido - Quiz & Flashcards