Direktlänk till inlägg 25 september 2011
Kantarellknyten!
Ca 15 st ( jag dubblar satsen direkt, försvinnande goda)
1,5 liter rensade kantareller eller trattkantareller ( vid behov kan jag ordna detta)
1 paket bacon
2 charlottenlökar
1 dl grädde
1 dl hackad persilja
2 blekselleristjälkar
Nymalen svartpeppar, salt
5 plattor tinad smördeg
1 ägg
flingsalt
färsk timjan
Stek svampen tills vätskan kokat bort.
Fräs bacon och lök tills det fått färg.
Blanda ihop svamp och bacon, tillsätt grädde och hackad selleri och koka tills grädden kokat in. Rör i persiljan smaka av med salt och peppar.
Mycket länge sedan jag skrev så det är väl på tiden? Återkommer med lite mer när energin kommer till mig ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 |
30 | |||||
|